Spelfilosofi

filosofi, friskyttarna

Generellt

Friskyttarna är en ideell spelgemenskap vars målsättning är att främja intresset för MMORPGs och onlinespelande inom alla åldersgrupper oavsett individuell förmåga, könstillhörighet och sexuell läggning.

Vi har en avslappnad, LFF (looking for fun) attityd till spelande och förstår att det verkliga livet kommer i första hand.
En portion humor uppskattas alltid och den gyllene regeln inom Friskyttarna är att individen bakom tangentbordet är viktigare än våra digitala karaktärer.

Ledning

Det övergripande ansvaret för beslut rörande community, forum, etc vilar på staben. I spelsektionerna är det officerarna inom respektive gille som har ansvaret att utveckla och forma spelandet efter de olika förutsättningar som finns inom varje spel.

Inställning

Elitism är inte välkommet inom Friskyttarna. Det innebär inte att vi accepterar dåligt uppförande och oordning. Våra medlemmar förväntas alltid vara fokuserade och jobba för gruppens bästa när de deltar i organiserade events.

Gruppaktiviteter

Vi har en stark tradition av att vara aktiva i både PvE och PvP ända sedan starten av Friskyttarna. Det ordnas regelbundet organiserade och spontana aktiviteter av, och för, våra medlemmar i alla våra spelsektioner.

Sveriges bästa community?

Utan tvekan! Varför blir inte du medlem också? Det krävs bara ett fåtal klick.